Estetisk tandvård Östermalm

 

Välkommen till tandläkare Clas Oscarsson!

Vi är en specialistklinik med inriktning på estetisk tandvård på Östermalm. Som patient hos oss kan du räkna med att få hjälp med den tandvård du behöver, oavsett vad det är. Vi utför alltifrån allmän tandvård till skräddarsydd estetisk tandvård på vår klinik på Östermalm.

Vill du veta mer? Kontakta tandläkare Clas Oscarsson idag!

Bäst på Estetisk tandvård på Östermalm

Hos oss är kvalitet alltid i fokus. Förutom att vi besitter lång erfarenhet och stor kunskap inom tandläkaryrket ser vi också utveckling som en nyckel till framgång. Tandläkare Clas Oscarsson ser till att ständigt vara aktuell inom estetisk tandvård genom regelbunden fortbildning inom olika specialistområden och tekniker. Vår klinik är belägen på Östermalm och det är också där som alla våra behandlingar inom estetisk tandvård utförs.

Vår organisation

Tandläkare Clas Oscarsson har lång och bred erfarenhet inom tandläkaryrket och särskilt hög kompetens inom estetisk tandvård. De första skalfasaderna genomfördes redan under slutet av 80-talet och sedan dess har resan fortsatt. Idag tillhör vi Östermalms mest välrenommerade, kunniga och flitigast anlitade tandvårdsteam. Tandläkare Clas Oscarsson har utfört fler än 20 000 kron- och broprotetik-behandlingar under de senaste 40 åren.

Våra behandlingar

Behovet av tandvård varierar förstås kraftigt från person till person. Därför är det viktigt att, som verksam tandläkare, erbjuda en bred repertoar när det kommer till behandlingar. Detta är just vad tandläkare Clas Oscarsson gör. På vår klinik på Östermalm utför vi alltifrån estetisk tandvård till enklare behandlingar under kategorin allmän tandvård. Vi erbjuder också behandlingar som implantat, tandreglering, invisalign Stockholm & Smile design Stockholm.

Läs vidare för att veta mer om de olika behandlingar inom allmän och estetisk tandvård som vi erbjuder på Östermalm.

Vill du komma i kontakt med oss direkt? Ring eller maila!

Estetisk tandvård på Östermalm

Populariteten för estetisk tandvård ökar ständigt och vår klinik på Östermalm tillhör en av de just nu mest anlitade. Behandlingar av denna typ handlar om att ge patienten i fråga tänder som harmoniserar med hens naturliga utseende. Det kan handla om att räta ut sneda tänder. Det kan handla om att jämna till ojämn tandrad och det kan också handla om att göra gulnade tänder vitare.

Läs längre ner på sidan för att veta mer om vår estetiska tandvård på Östermalm!

Övrig tandvård

Tandläkare Clas Oscarsson är specialist på estetisk tandvård men även många andra typer av tandvård erbjuds på kliniken på Östermalm. Nedan listar vi några av dem. Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss via telefon eller email så hjälper vi dig!

Implantat

Vi utför tandimplantat för personer med tandrelaterade problem av varierande typ och omfattning. Det kan handla om avsaknad av en, flera eller till och med alla tänder som behöver ordnas.

Allmän tandvård

Många olika typer av behandlinar går in under begreppet allmän tandvård. Det kan handla om alltifrån tandsten och inflammation till tandlossning. Vare sig du behöver avlägsna tänder, laga tänder eller sätta in nya tänder så hjälper vi dig.

Tandreglering

Tekniken för reglering av ojämna tänder går ständigt framåt. Idag finns flera olika behandlingsmetoder som konkurrerar med den klassiska räls-lösningen.

Våra priser

Det är svårt att uppskatta vilken kostnad som en behandling kommer att landa på innan vi har gjort en bedömning. Kostnaden för exempelvis estetisk tandvård på vår klinik på Östermalm varierar beroende på flera komponenter. Det vi tar i beaktning är exempelvis ålder, ersättningsperiod och svårighetsgrad på det specifika ingreppet. För att kunna göra en uppfattning om vad estetisk tandvård på Östermalm skulle kosta för dig rekommenderar vi att du bokar ett första möte. Under mötet gör vi en undersökning av din muns och dina tänders nuvarande skick. Utifrån resultatet av undersökningen kan vi sedan komma med ett konkret kostnadsförslag.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi bestämmer pris på estetisk tandvård? Kontakta oss via mail eller telefon så svarar vi på dina frågor!

Om estetisk tandvård och vår klinik på Östermalm

Estetisk tandvård på Östermalm, i Stockholm och i Sverige är knappast någon ny företeelse. Länge har människor strävat efter att räta ut, putsa till och ge vitare färg åt sina tänder. Teknikerna för estetisk tandvård har ständigt blivit bättre och bättre. Bara under de senaste decennierna har mycket hänt på området. Tandläkare Clas Oscarsson har hängt med i utvecklingen hela vägen, redan sedan slutet av 1980-talet.

Nedan följer en kort genomgång om tekniken och om hur vår estetiska tandvård på Östermalm går till.

Utveckling

Teknikutvecklingen accelererar i många olika branscher, och tandvård är inte ett undantag. Idag har man kommit väldigt långt både när det gäller skapande och insättning av nya tänder och anpassning/korrigering av befintliga tänder. Som specialister på estetisk tandvård på Östermalm är vi experter på att både tänder och tandkött. Behandlingarna anpassas efter det specifika behovet hos individen. Vi fokuserar både på själva tänderna och på området runt omkring. Både läppar, tandkött och övriga ansiktet tas hänsyn till då vi genomför behandlingar på våra patienter. Det är känslan för helheten som utgör en riktigt bra tandläkare med specialisering inom estetisk tandvård.

Så går det till

Funderar du över att ta hjälp av tandläkare Clas Oscarsson på Östermalm för estetisk tandvård? God idé! Då är du säkerligen nyfiken på hur det brukar gå till då vi genomför behandlingar. Vid första besöket görs en övergripande analys av ditt befintliga tand- och mun-skick. Du får berätta vad du har för förhoppningar och förväntningar på din behandling. Med hjälp av det material som samlas in kan vi ta fram en vaxmodell över hur dina tänder kommer att se ut efter avslutad behandling. När behandlingsplanen är spikad kan arbetet dra igång. Vad detta innebär beror förstås helt på vilken typ av behandling individen i fråga behöver hjälp med. Under den estetiska tandvården görs flera återbesök där våra experter på Östermalm ser över hur behandlingen går.

Har du frågetecken angående vår estetiska tandvård på Östermalm som ännu inte är uträtade? Ring eller maila till oss så ser vi till att besvara dina frågor!

Kontakta oss!

Tandläkare Clas Oscarsson är en av Östermalms främsta experter inom estetisk tandvård. Kontakta oss för att boka in tid för möte angående estetisk tandvård eller annan typ av tandvård du är i behov av.

seo stockholm av bizmedia