Invisalign Stockholm

 

Många människor tvivlar på effekten av Invisalign när de först hör talas om metoden. Det låter helt enkelt för bra för att vara sant i många öron. Sanningen är dock att det levererar bättre resultat trots dess närmast osynliga konstruktion. Med vår Invisalign i Stockholm kan du helt enkelt räta ut dina tänder utan smärta eller påfrestande och högst synlig ”räls”.

Vill du komma i kontakt med tandläkare Clas Oscarsson för frågor om eller tidsbokning för Invisalign i Stockholm? Ring eller maila till oss så berättar vi om hur du kan gå tillväga. Läs annars vidare på sidan för att veta mer om denna revolutionerande metod!

Diskret tandreglering

Tekniken för att snygga till tänderna ser inte ut som den gjorde för 20 år sedan. Många människor har växt upp i en tid då metall-tandställning varit det enda alternativet för att få raka tänder. Detta gäller inte längre. Idag finns tekniker och metoder som, för bara ett antal år sedan, hade uppfattats som osannolika. Invisalign ligger i täten för den moderna estetiska tandvården, och du kan få genomgå behandlingen snabbt och enkelt på vår klinik i Stockholm!

Om Invisalign Stockholm

Är du missnöjd med dina tänder och funderar du på att ge Invisalign en chans? Då har du hamnat helt rätt! Tandläkare Clas Oscarsson har specialiserat sig på denna typ av estetiska tandvård, och har varit verksam i närmare 40 års tid. Kontakta vår klinik i Stockholm för att boka tid för Invisalign-konsultation, eller läs vidare för att veta mer om tekniken!

Så fungerar det

Invisalign är skräddarsydda skenor som är anpassade specifikt efter hur dina tänder ser ut och hur de ska förändras. Det finns inga quick fixes när det kommer till tandreglering. Våra Invisalign i Stockholm bärs för att successivt flytta på tänderna under en längre tid. Den första skena som du får då du påbörjar behandlingen skiljer sig lite från din befintliga tandrad. När du har burit denna skena under en tid har tänderna flyttat på sig något. Det är då dags för nästa skena med Invisalign, vilken skiljer sig ytterligare. Behandlingen, och bytet av skenor, pågår till dess att du har uppnått önskat resultat på dina tänder. Du bär din Invisalign dag och natt och tar endast ut skenorna då du äter eller borstar tänderna.

Låter det enkelt? Det är det också! Och bäst av allt: De Invisalign som du får på vår klinik i Stockholm är i det närmaste osynliga. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att tandställningen ska förändra ditt utseende för mycket. Invisalign är nästan skrämmande diskreta.

Vanliga frågor

Vi får in mängder av frågor från människor i Stockholm och andra städer om Invisalign. Vissa har funderat över att ta hjälp av behandlingen länge. Andra har nyss hört talas om tekniken och vill säkerställa att det är på riktigt. Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna som tandläkare Clas Oscarsson i Stockholm får in angående Invisalign.

För vem?

Många av de frågor som vi får in angående Invisalign handlar om vem som kan använda sig av metoden. Man ska komma ihåg att behovet av tandreglering kan se väldigt olika ut. Vissa människors tänder kräver mindre och förhållandevis enkla korrigeringar. Andra väntar betydligt krångligare reglering. Vi har behandlat många olika typer av tandproblem med Invisalign, på många människor i Stockholm med omnejd. Metoden är effektiv för både enklare och svårare regleringar. När du funderar på att testa Invisalign för att få jämnare tänder så är det mycket viktigt att du låter rätt person göra jobbet. Tandläkare Clas Oscarsson är certifierad för arbete med Invisalign och tillhör Stockholms allra främsta tandläkare på området.

Hur går behandlingen till?

När du kommer till vår klinik i Stockholm för behandling med Invisalign börjar vi med att titta på dina befintliga tänder. Du genomgår en ordentlig undersökning med röntgen och fotografering och med hjälp av modern teknik scannas en digital avbild in. Avbilden ligger till grund för skapandet av den 3D-modell av patientens tänder som ska skapas. 3D-modellen ger oss möjlighet att få en överblick över patientens tänder och vad som kan rättas till med Invisalign. Det kan exempelvis handla om tänder som vuxit snett eller oönskade gluggar som patienten vill ordna till. Vi föreslår en behandling som är helt skräddarsydd utefter patientens tandsituation. Patienten får se en modell av hur slutresultatet kommer att se ut, och hen tar sedan ställning till om behandlingen ska fullföljas.

Har du ytterligare frågor om hur behandlingen med Invisalign går till? Vänligen kontakta oss via email eller telefon så lovar vi att svara på alla funderingar!

Hur lång tid behöver jag använda Invisalign?

Det går inte att ge ett generellt svar på hur länge Invisalign ska användas. Detta beror förstås på att alla tandregleringsbehov varierar. En patient med större behov kan behöva bära skenorna längre än andra för att uppnå önskat resultat. I andra, enklare fall kan Invisalign bäras under betydligt kortare tid. Den rekommenderade tiden att bära tandställningen brukar variera mellan ungefär ett halvår och upp till tre år i de mest komplicerade fallen. Det säkraste sättet att ta reda på hur lång tid du skulle bära Invisalign är att ta kontakt med vår klinik i Stockholm. Vi tar gärna en titt på dina tänder för att bilda oss en första uppfattning om hur din behandling bör se ut.

Fördelar

Det finns en anledning till att behandling med Invisalign är så pass populärt. Eller snarare: Det finns tre starka anledningar, såsom vi ser det.

Osynlig tandreglering

Ja, i alla fall så nära osynlig som man kan komma! Många avskräcks av räls-tandställningar på grund av att de förändrar utseendet drastiskt. Så är inte fallet med Invisalign. Skenorna är svåra att skönja för andra människor, om de inte tittar väldigt noga. Du kan dessutom, när som helst, ta ut skenorna under en kortare tid.

 Smärtfri tandreglering

Tandreglering kan vara påfrestande både psykiskt och fysiskt. Med Invisalign är det betydligt mer ovanligt att uppleva detta obehag. Behandlingen är alltså både effektiv och skonsam!

Imponerande? Vi vet!

 Säker tandreglering

Tydlighet är A och O när det gäller tandvård, och med Invisalign är detta just vad patienten får. Behandlingsplanen utformas individuellt och med tydliga milstolpar längs vägen mot det perfekta leendet. Den som tar hjälp av tandläkare Clas Oscarsson kan dessutom alltid räkna med att kunna få svar på sina frågor, snabbt och enkelt!

Vi har erbjuder även behandlingar inom estetisk tandvard Östermalm & smile design Stockholm.

 

Kontakta oss!

Har du väntat länge nog på att göra något åt dina tänder? Kom till vår klinik i Stockholm och påbörja din Invisalign-behandling nu!

Kontakta oss via email eller telefon för ytterligare frågor!

Sökmotoroptimering Stockholm av Biz Media