Smiledesign Stockholm

 

Många människor känner sig missnöjda med sina leenden. Det kan handla om att tänderna har gulnat eller att man upplever att tänderna sitter kors och tvärs i munnen. Många människor låter missnöjdheten över leendet påverka måendet negativt. Som tur är så väljer allt fler människor att istället göra något åt det upplevda problemet. Varje år hjälper tandläkare Clas Oscarsson mängder av människor med så kallad smiledesign i Stockholm.

Vill du komma i kontakt med oss? Ring eller maila till oss redan idag!
Vill du veta mer om vår smiledesign i Stockholm och vad ingreppet innebär? Läs vidare!

Om smiledesign

Smiledesign är ett brett uttryck som kan innebära en rad olika ingrepp. På vår klinik i Stockholm utför vi smiledesign av mycket varierande typ och omfattning varje år. Vi ser det som en helt grundläggande del av vår verksamhet inom estetisk tandvård att kunna erbjuda hjälp till patienter med olika typer av problem.

Är du nyfiken på om vår smiledesign i Stockholm kunde vara något för dig? Ta kontakt med oss via telefon eller email så svarar vi på dina frågor!

Varför smiledesign?

Med tanke på att avsikten bakom människors val att låta genomföra smiledesign varierar kraftigt är frågan svår att besvara. Det kan finnas många olika anledningar till varför man väljer att göra detta. En av de allra vanligaste anledningarna till varför så många kommer till oss för smiledesign i Stockholm är på grund av osäkerhet för sitt yttre. Leendet är en central del av människans utseende. Dåligt självförtroende gällande detta kan därför vara oerhört påfrestande för psyket. Med hjälp av tandläkare som specialiserat sig inom estetisk tandvård kan man, på imponerande kort tid, se fantastiska resultat.

För vilka besvär?

Tandläkare Clas Oscarsson i Stockholm utför smiledesign av flera olika slag. Vissa ingrepp är av större och krångligare karaktär och kräver således både mer kompetens och tid. I andra fall kan det röra sig om betydligt enklare och mindre krävande tandvård. Nedan listar vi några av de vanligaste anledningarna som vi stöter på då patienter i Stockholm söker smiledesign.

Lagning av sprickor

Många, för att inte säga de flesta, människor tvingas någon gång uppleva sprickor i tänderna. Sprickan kan uppstå när vi minst anar det. Det är vanligt att det sker på grund av att personen i fråga gnisslar tänder när hen sover eller på grund av att hen av misstag har tuggat på något hårt. I vissa fall kan sprickorna uppstå till följd av ålder och inte någon enskild händelse. Även när det gäller denna typ av tandåkommor kan omfattningen av problemet förstås variera kraftigt från person till person. Oavsett hur stor spricka du har fått och varför den uppstått så är det en god idé att göra något åt. Lagning av sprickor är en vanlig åtgärd vid smiledesign i Stockholm. Varje år besöks vår klinik i Stockholm av mängder av människor som söker vår expertis för just denna typ av smiledesign.

Implantat vid saknade tänder

Vi behöver våra tänder – varenda en! Inte nog med att avsaknad av en eller flera tänder gör att utseendet förändras kraftigt. Då vi inte har en fullständig uppsättning tänder blir tuggande av mat svårare. De kvarvarande tänderna får göra mer av jobbet. Något som i sin tur kan leda till ytterligare och mycket oönskade tandproblem. Det är viktigt att man gör något åt denna typ av besvär snabbt. Implantat av nya tänder är en del av vår verksamhet inom smiledesign i Stockholm.

Tandläkare Clas Oscarsson har över 25 års erfarenhet av denna typ av arbeten. Ring till vår klinik i Stockholm och berätta om vilken typ av smiledesign som just du behöver hjälp med. Vi hjälper dig!

Behandling av tandkött

Som tandläkare måste man både ha kunskap om tänder och tandkött. Vill det sig illa kan tandköttsinflammation uppstå, och det är ingen trevlig upplevelse. Obehandlad inflammation i tandköttet kan i värsta fall leda till tandlossning. Därför är det oerhört viktigt att man söker upp en professionell tandläkare för att få hjälp.

Misstänker du att du har fått inflammation i tandköttet? Kontakta oss via email eller telefon redan idag! Vi arbetar med såväl allmän tandvård som estetisk tandvård Östermalm och smiledesign i Stockholm.

Tandblekning

Missfärgade tänder upplevs som ett problem hos många människor, men det finns lösningar. På vår klinik på Stockholm utför vi tandblekningar som en del av vår smiledesign. Behandlingen är både säker och effektiv. Det är svårt att uppskatta vad just din smiledesign kommer att kosta innan du besökt våra faciliteter på Stockholm. Det enklaste sättet att ta reda på priset för din behandling är att boka in ett möte hos oss. Under mötet får du sedan berätta om vilka förväntningar och förhoppningar du har på din smiledesign. Behandlingsprogrammet tas fram utifrån dina önskningar och du får en offert på smiledesign att förhålla dig till.

Tandreglering

Av alla ingrepp som vi kan ta till vid smiledesign på Stockholm tillhör tandreglering de allra mest populära. Många minns tandställningar som någonting som man hade som barn. Idag ser det annorlunda ut. Tandreglering är nu en stor och viktig del även inom vuxentandvård. Detta beror delvis på att metoderna och teknikerna för regleringsingrepp har utvecklats. Den klassiska räls-tandställningen har fått konkurrens av andra, mer diskreta, metoder. Invisalign Stockholm är en sådan. Detta är en osynlig tandställning som är mycket populär bland människor som får hjälp med smiledesign.

Hur mycket kostar smiledesign på vår klinik i Stockholm?

Det säkraste sättet för dig att ta reda på kostnad om omfattning av din smiledesign i Stockholm kommer att kosta är att komma på besök. Under besöket får du berätta om vad du har för önskemål och förhoppningar av smiledesignen. Utifrån vad du berättar för oss tas en behandlingsplan fram och steg för steg närmar vi oss ditt dröm-leende.

Kontakta oss!

Allting börjar med en första kontakt. Ring till oss eller skriv ett mail och berätta om din situation och din önskan om smiledesign i Stockholm. Vi ser till att boka in ett möte om din kommande smiledesign på vår klinik i Stockholm så snart som möjligt.

Sökmotoroptimering av Biz Media